29 de gener del 2018

Xerrada a la biblioteca de l'escola a càrrec de Paula Jarrín

Imatges del taller "Com explicar un conte?"
El passat mes de desembre, vam tenir el plaer de rebre a la biblioteca de la nostra escola a la Paula Jarrín, llibretera i gran experta en literatura infantil i juvenil. Ens va oferir la xerrada Com explicar un conte? en la que va donar pautes per promoure la lectura en els infants.

L'activitat estava adreçada a pares i mares, però podien anar acompanyats dels seus fills, ja que la Paula Jarrín anava explicant diferents contes, alhora que feia recomanacions als adults. Hi van assistir 16 adults i 19 nens.

La Paula portava una maleta plena de llibres diferents: àlbums adreçats per als petits que comencen a conèixer les lletres, contes sense paraules, àlbums il·lustrats clàssics, llibres-joc... També va donar algunes pautes familiars per promoure el gust per la lectura, incidint sobretot en la importància de la lectura oral.

Aquesta xerrada s'emmarca en el projecte Llegim amb la Joana, a partir del qual l'AMPA està organitzant una sèrie d'activitats de foment de la lectura al llarg d'aquest curs.

Fes clic aquí per veure la galeria d'imatges.

Amb el suport de:

Logo de la Diputació de Barcelona