16 de setembre del 2020

Nova activitat extraescolar!

Calaix de sastre és la nova activitat extraescolar adreçada per als infants de P3, P4 i P5 que us proposem per als dimecres, en substitució de Cuina.

Com ja us vam comunicar fa uns dies, s'ha hagut d'anul·lar l'activitat de Cuina que es feia els dimecres a la tarda, ja que es tracta d'una activitat molt manipulativa que vèiem difícil poder realitzar amb seguretat.

Així doncs, els dimecres ens reinventem i us oferim l'activitat de Calaix de sastre, per als més petits de l'escola. És una proposta molt variada amb estones pel moviment i la calma que inclou: ball, ioga, jocs tradicionals, ombres xineses, jocs i trobades amb personatges... Ara més que mai, l'objectiu és que els infants gaudeixin i socialitzin en un entorn saludable i segur. És per això que es combinaran activitats en espais oberts (pati) i interiors, amb 10 infants com a màxim.

Si esteu interessats, ja podeu fer les inscripcions online, descarregant-vos el formulari d'inscripció. També podeu recollir el formulari al despatx de l'AFA.