7 d’abril del 2018

Imatges de la primera partida del Joc de la Joana

Aquest matí, al Centre Cívic Les Tovalloles, un grapat de nens i nenes de les escoles Nadal i Monmany han fet història participant en una activitat molt especial: la primera partida del Joc de la Joana.

Algunes imatges de la primera partida del Joc de la JoanaPer fi, avui hem conegut de què anava això del Joc de la Joana: un joc de preguntes i respostes sobre la vida i l'obra de la poetessa santfeliuenca Joana Raspall. Hem fet 4 equips que han jugat al voltant d'un taulell gegant, ple de caselles de colors i també algunes caselles especials, que donaven més emoció a la partida.

El joc l'ha presentat i dirigit en Charly, un personatge d'allò més divertit. També ens ha acompanyat l'Àvia Joana, la gegantona de l'escola Nadal, que no s'ha volgut perdre aquesta primera partida.

Els nens i nenes han gaudit molt, alhora que han après moltes coses sobre la Joana Raspall i la seva poesia. Ha estat una primera partida plena de curiositat, nervis i molta, molta emoció. Ens ho hem passat tan bé, que la partida se'ns ha fet curta i tot! Esperem, doncs, poder organitzar-ne més ben aviat.

El Joc de la Joana és una realitat gràcies a la col·laboració de les AMPA Nadal i Monmany. Per desenvolupar el joc, també hem comptat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la biblioteca Montserrat Roig, el Club d'Esplai Sant Feliu i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. La regidora d'educació, Mireia Aldana, ha asistit a la primera partida, així com també mestres de les escoles Nadal i Monmany.