12 de juliol del 2017

Recollida dels llibres de text a la Llibreria Bruch 1972

A partir del 25 de juliol els socis que heu fet la reserva dels llibres a través de l'AMPA, podeu passar a recollir-los per la Llibreria Bruch 1972 (Comte Vilardaga, 132).

Recordeu portar el resguard de pagament dels 15 € de paga i senyal.


Horari:
de dilluns a divendres de 8 a 14 h i de 17 a 20.30 h
dissabtes de 8 a 14 h
diumenges de 8 a 14.30 h
La llibreria tanca per vacances del 7 al 27 d'agost (ambdós inclosos).

Llistat de preus per curs (d'aquests preus heu de descomptar els 15 € de paga i senyal)


Recordeu que aquests són els llibres no socialitzats. 

A més d'aquests llibres, a partir de primer curs de primària, l'escola participa en un programa de reutilització de llibres. Gràcies a aquest projecte, l'escola compra llibres que fan servir alumnes diferents al llarg de diversos cursos, reduïnt-se la despesa per a les famílies i l'impacte mediambiental de la utilització dels llibres de text.

Per a la continuïtat del projecte és vital que els alumnes i les seves famílies vetllin per la bona conservació dels llibres socialitzats. És molt important tenir-ne cura per tal que arribin en bon estat al següent alumne. No està permès ni escriure ni guixar aquests llibres. Aquests llibres no són vostres, són de l'escola. Cal cuidar-los perquè són de tots.

Per accedir als llibres socialitzats cal que aboneu la quantitat corresponent que us ha facilitat l'escola amb els informes del darrer trimestre. Els alumnes han de portar el resguard de pagament durant els primers dies de curs. 

Podeu consultar el llistat complet de llibres per curs al web de l'escola.