30 de maig del 2017

Novetats importants en la compra dels llibres per al proper curs

Tal i com us vam informar en l'assemblea del dijous 22 de maig, de cara al curs vinent hi ha novetats importants en la gestió de la compra dels llibres de text a través de l'AMPA.

Cada any, l'AMPA gestiona la reserva dels llibres de text amb un proveïdor per tal d'aconseguir una major comoditat i un preu més ajustat per als seus socis. 

Per causes alienes a l'AMPA, de cara al curs vinent hem hagut de canviar de proveïdor i hem gestionat la venda dels llibres amb la Llibreria Bruch 1972, situada al barri de Mas Lluí de Sant Feliu (Comte Vilardaga, 132). Això, implica canvis respecte als darrers cursos:

  • tots els cursos –de P3 a sisè– es compraran a la Llibreria Bruch,
  • per poder fer la reserva dels llibres, cal abonar una paga i senyal, que es descomptarà del preu final dels llibres.

Així, doncs, si voleu reservar els llibres en aquesta llibreria cal que, al llarg d'aquesta setmana, aboneu:

  • la quota de soci de l'AMPA (20 €). Aquesta quota és familiar, si teniu més d'un fill/a a l'escola només cal que la pagueu una vegada,
  • una paga i senyal de 15 € per nen. Aquest import es descomptarà del preu final dels llibres.

Per poder fer aquests ingressos hem fet arribar a tots els nens/es el formulari d'inscripció a l'AMPA i els fulls amb les instruccions per fer l'ingrés al caixer automàtic del Banc de Sabadell. Si teniu qualsevol dubte passeu per l'AMPA.

Els comprovants dels ingressos els heu de portar durant aquesta setmana. L'últim dia per lliurar-los serà el 2 de juny.

Al llarg de la primera quinzena de juny penjarem la llista de socis al taulell d'informació de l'AMPA. Qualsevol errada o omissió comuniqueu-la directament a l'AMPA o per correu electrònic (ampaceipnadal@hotmail.com), ja que no es vendran llibres a ningú que no estigui a la llista.

Finalment, us recordem que la llista dels llibres per al curs 2017-18 us la facilitarà l'escola a final de curs.