8 de febrer del 2014

PRIMERA TROBADA DE LES AMPA

Avui dissabte, 8 de febrer, se celebrarà al Palau Falguera la I Trobada de les AMPA de Sant Feliu, organitzada pel Programa de Suport a les AMPA de l'Ajuntament. A la sessió, que es durà a terme entre les 9 i les 14 h, hi participaran representants de totes les AMPA de les escoles d'infantil i primària públiques (Falguera, Gaudí, Martí i Pol, Monmany, Nadal, Pau Vila i Salvador Espriu), així com l'AMPA de l'escola concertada Verge de la Salut. La jornada, on hi ha prevista la participació d'una quarantena de persones, s'inclou en el marc del projecte engegat per l'Ajuntament amb l'objectiu de donar suport a les associacions de mares i pares d'alumnes. 
En la primera part de la trobada es donarà a conèixer als assistents la diagnosi sobre la realitat actual de les AMPA de la ciutat que s'ha definit després de les reunions individuals que tècnics municipals han mantingut amb les diferents associacions. A partir dels resultats exposats, segons Noèlia Fontana, del Programa de Suport a les AMPA, entre tots els assistents "es decidirà un pla de treball" per donar resposta a les principals necessitats comunes. 
D'altra banda, en la segona part de la sessió es crearan grups de treball temàtics per analitzar diferents aspectes vinculats a les activitats principals de les AMPA: gestió econòmica, comunicació i difusió, coordinació d'extraescolars, solidaritat i antiretallades i reutilització de llibres de text.   
La jornada s'ha concebut com una sessió de treball on es convidarà a la reflexió en el marc d'un espai distès i lúdic, que pretén "fer un  reconeixement a la feina que fan les associacions de mares i pares".