21 d’abril del 2013

SETMANA GROGA A L’ESCOLA NADAL

La Comissióantiretallades de l’Escola Nadal proposa diverses accions reivindicatives amb motiu de la Setmana groga.

¿Què és la Setmana groga? El Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) ha proposat que durant la setmana del 22 al 28 d’abril es facin activitats contra la llei Wert i les retallades que està patint l'escola pública. És el que es coneix com Setmana groga.

¿Què farem nosaltres?

  1. Festa de Sant Jordi. A la festa de Sant Jordi de l’escola, s’anima l’alumnat, el professorat i les famílies a portar les samarretes grogues contra les retallades. Durant l’acte, llegirem un breu manifest i un poema.

2.    Concentració a la plaça de la Vila amb berenar reivindicatiu. El dijous 25 a partir de les 17 h  es convoca una concentració a la plaça de la Vila amb berenar reivindicatiu. Simbòlicament, es convida els assistents a portar un entrepà de xoriç. També farem una cassolada per fer sentir la veu de la comunitat educativa contra la llei Wert i les polítiques de retallades.

  1. Manifestació del 28 d’abril a Barcelona. El colofó d’aquestes mobilitzacions serà la participació en la gran manifestació conjunta convocada per al dia 28 a Barcelona.

Us animem a tots a participar-hi!

COMISSIÓ ANTIRETALLADES DE L’ESCOLA NADAL