26 d’abril del 2021

Sant Jordi 2021

Divendres passat vam celebrar la Diada de Sant Jordi a l'escola. Com cada any, l'AFA ha comprat els llibres que es regalen a totes les classes.

Sovint ens pregunteu, per què serveix fer-se soci/a de l'AFA? Doncs per moltes coses, entre elles que tots els infants gaudeixin del seu regal de Sant Jordi a l'escola. Amb una petita aportació econòmica de les famílies, podem fer grans coses! Si la teva família encara no és sòcia, recorda que la teva contribució ens pot fer encara més grans!

Una petita representació de mares i pares han passat per totes les classes repartint els llibres de Sant Jordi. Aquests llibres passaran a formar part de les biblioteques d'aula.

Des de l'AFA, agraïm la confiança de l'escola que ens ha permès participar, encara que sigui a petita escala, en aquesta festa tan especial. I també volem agrair la col·laboració de les persones que hi han participat: organitzant la compra dels llibres, preparant els paquets, portant els llibres a les aules, fent fotos i la difusió. Moltíssimes gràcies a totes i tots!!!

Us deixem un vídeo amb algunes imatges de la Diada...