9 de juliol de 2020

Extraescolars 2020-21

Ja podeu consultar el llibret de les activitats extraescolars per al curs 2020-21.

Encara no sabem en quina mesura afectarà al desenvolupament de les activitats extraescolars la situació d'emergència sanitària provocada pel Covid-19. En tot cas, hem plantejat una oferta d'extraescolars com la del curs passat. Esperem que, en les properes setmanes, es vagi aclarint com serà la tornada a l'escola i si l'activitat de l'AFA es veurà afectada. Qualsevol canvi que afecti les activitats extraescolars us ho notificarem.


Per fer activitats extraescolars i acollida cal ser soci/a de l'AFA.

Calendari d'inscripcions:
  • Anglès amb Kids&Us (de P4 a 6è): fins el 23 de juliol
La inscripció l'heu de fer al Centre Kids&Us del carrer Pi i Margall, 39. Consulta l'horari al centre. Telèfon: 93 681 87 90. Correu electrònic: santfeliu.centre@kidsandus.es. En cas que hi hagi places disponibles, al setembre també es podran fer inscripcions. Però per garantir-vos plaça i la viabilitat dels grups us recomanem que feu la inscripció al juliol.

Aquesta activitat es fa al migdia, de dilluns a dijous, en grups de 5 a 8 alumnes. Quan feu la inscripció us informaran del dia i l'horari de l'activitat. Els infants apuntats a Anglès amb Kids&Us han de dinar al menjador de l'escola. Teniu tota la informació al dossier d'extraescolars.
  • Extraescolars de tarda i acollida: de l'1 al 17 de setembre.
Inscripcions telemàtiques: omplint el formulari d'inscripció. El formulari és un document pdf que podeu omplir i signar si disposeu del programa Adobe Acrobat Reader, que us podeu descarregar clicant aquí. Properament penjarem un vídeotutorial sobre com omplir el formulari. Un cop omplert, heu de retornar el formulari per correu electrònic a afaescolanadal@gmail.com.

Inscripcions presencials: a partir de l'1 de setembre. Us informarem de l'horari i dies d'obertura al blog i a les nostres xarxes socials.

En cas que, en alguna activitat extraescolar hi hagi més demanda que places, es farà un sorteig per determinar l'ordre d'inscripció. El sorteig es farà el 18 de setembre.


A partir del 18 de setembre es respectarà l'ordre d'inscripció.

Per al curs 2020-21 no caldrà abonar el cost de l'assegurança obligatòria, ja que està inclosa en la quota de soci/a l'AFA.

Quadre resum extraescolars


Quadre de les activitats extraescolars de l'AFA Nadal