11 de maig del 2020

Preinscripció escolar curs 2020-21

La preinscripció escolar per al curs 2020-21 es farà entre el 13 i el 22 de maigTots els tràmits es podran fer en línia, per evitar desplaçaments als centres. Trobareu més informació:


Es recomana fer tots els tràmits en línia. Si teniu problemes per fer la preinscripció telemàtica, es podrà fer presencialment entre el 19 i el 22 de maig. En aquest cascaldrà demanar cita prèvia a partir del dia 13 de maig.

Degut al Covid-19, es van haver de cancel·lar les portes obertes de l'escola. Si voleu conèixer una mica més la nostra escola us recomanem que visiteu la seva pàgina, on trobareu un vídeo de presentació: https://agora.xtec.cat/ceipnadal/general/portes-obertes-a-lescola-nadal/

Aquí us deixem un vídeo de presentació de l'AFA, l'entitat que agrupa les famílies de l'escola. Si necessiteu ampliar informació sobre l'AFA o teniu algun dubte o comentari ens el podeu fer arribar per correu electrònic: afaescolanadal@gmail.com. També podeu contactar amb nosaltres a instagram i twitter: @afaescolanadal.