29 de gener del 2019

Contes del món

El 30 de gener iniciem el projecte Contes del món a la biblioteca de l'escola. Diverses famílies de l'escola ens acostaran contes o històries dels seus països d'origen, una forma lúdica i educativa de gaudir i celebrar la diversitat que ens envolta cada dia a l'escola, però també al carrer, al barri i a la ciutat.

L'activitat es farà després de classe a la biblioteca i tindrà un format similar a les Tardes de conte. Primer gaudirem plegats de les històries que ens portarà el narrador i després convidarem als més petits a fer una activitat relacionada amb el conte que han escoltat. Els Contes del món, però, són un viatge ple d'aventures que ens pot deparar altres sorpreses, com tastets gastronòmics, música...

Us deixem aquí el calendari de les sessions de Contes del món que hem programat durant aquest curs:

  • Dimecres 30 de gener a les 16.45 h: Veneçuela
  • Dimecres 20 de febrer a les 16.45 h: República Dominicana
  • Dimecres 6 de març a les 16.45 h: Moldàvia
  • Dimecres 27 de març a les 16.45 h: Marroc
  • Dimecres 10 d'abril a les 16.45 h: Paraguai
És una activitat que organitza la Comissió biblioteca de l'AMPA amb la col·laboració de famílies de l'escola, sense les quals no podríem tirar endavant el projecte.

Contes del món forma part del projecte Llegim amb la Joana que englova les activitats de foment de la lectura que s'organitzen des de l'AMPA. Aquest projecte compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Feliu i la Diputació de Barcelona.