4 d’abril del 2018

Primera partida del Joc de la Joana

Les AMPAs de les escoles Nadal i Monmany us volem convidar a la  primera partida del Joc de la Joana que tindrà lloc dissabte 7 d'abril a les 11h al Centre Cívic Les Tovalloles (Riera de la Salut, 7).

El Joc de la Joana neix amb l’objectiu d’acostar als infants la figura de la Joana Raspall d’una manera dinàmica, lúdica i innovadora. Per participar-hi no calen coneixements previs, només ganes de passar-s'ho bé!

El joc té un taulell de format gegant tipus “Trivial” amb caselles de vuit temàtiques diferents sobre l’obra i la vida de la Joana Raspall. El joc, que està adreçat principalment a infants de tercer i quart de primària (8-10 anys) .

La jornada d’inauguració consistirà en jugar la primera partida, amb 4 equips d'alumnes de les escoles Nadal i Monmany i comptarà amb la dinamització del Club d’Esplai Sant Feliu. 

Si vols participar no ho dubtis! Posa't en contacte amb el teu delegat de classe, envia'ns un correu electrònic o passat per l'AMPA.

El Joc de la Joana és una realitat gràcies al treball conjunt de l’AMPA de l’escola Josep Monmany i de l’AMPA Nadal, la col·laboració de la biblioteca municipal Montserrat Roig i la subvenció de la Diputació de Barcelona.