27 de novembre del 2017

Llegim amb la Joana

Durant aquest curs, l'AMPA ha posat en marxa el projecte Llegim amb la Joana vinculat a la biblioteca de l'escola.

Aquest projecte suposarà un pas endavant en les accions de foment de la lectura i millora de la biblioteca escolar que hem vingut realitzant els darrers cursos. Una oportunitat per buscar complicitats amb tota la comunitat educativa del Nadal, però també amb altres AMPA i agents locals vinculats al món de la lectura. Tot plegat, retent homenatge a la figura de la poetessa local Joana Raspall, que és també la inspiradora de la nostra gegantona.


Amunt i avall, poemes de Joana Raspall
Fa mesos que treballem en la planificació i organització de les diferents activitats que,  mica en mica, es van concretant.

Estem molt contentes de poder començar amb l'espectacle de titelles Amunt i avall, poemes de Joana Raspall, de la companyia L'Estenedor. Serà una activitat que farem el proper 29 de novembre i que podran gaudir totes les nenes i els nens de P4, P5, 1r i 2n, ja que es farà en horari escolar. Es tracta d'un espectacle poètic amb música en directe que, de ben segur, captivarà els infants i esdevindrà un punt de partida molt especial per endinsar-los en el món de la poesia de la Joana Raspall.

El 13 de desembre farem el taller Com explicar un conte? a càrrec de Paula Jarrín. És un honor comptar amb aquesta llibretera, tot un referent en l'àmbit de la literatura infantil i juvenil. Ens oferirà un taller d'allò més interessant, que les mares i els pares podran gaudir amb els seus fills i filles.

Aquest projecte compta amb el suport de:


1 comentari:

Imma Cauhé ha dit...

Bona iniciativa i gràcies per seguir animant a la quitxalla a la lectura. També podeu utilitzar el APP http://www.unmondepoesia.cat/