2 de desembre del 2016

Les activitats extraescolars a ple rendiment

Dos mesos després de començar el curs, les activitats extraescolars estan a ple rendiment. El darrer cap de setmana va ser intens per alguns dels nostres grups d'extraescolars.

Divendres va començar la lliga de futbol sala amb el debut de l'equip B dels grans, en un partit molt emocionant contra el Martí i Pol.

Per la seva banda, la Colla de Timbalers va tocar diumenge al matí en la Marxa contra la violència masclista, en la que van participar diversos ajuntaments i entitats del Baix Llobregat, així com altres colles timbaleres d'escoles de Sant Feliu. Els timbalers ja porten unes quantes sortides des de l'inici de curs, però aquest diumenge va ser especial per dos motius: estrenaven l'equipació d'hivern i s'hi afegien unes quantes cares noves al grup. Mica en mica la colla es va fent gran!

Aprofitem per recordar-vos que la setmana del 12 al 16 de desembre es faran jornades de portes obertes a les diferents extraescolars que es fan a l'escola, adreçades a les famílies dels nens i nenes que hi participen. Les famílies podreu entrar mitja hora abans que acabi l'activitat.

Us deixem algunes imatges de la darrera sortida de la Colla de Timbalers.

...